Fra kiosken - Langskovhallen

Go to content
Kioskpasserlisterne:
Ingen aktuelle lister

Vedrørende åbningstiderne
Efter hånden som er er færre og færre hænder at trække på, så er det besluttet at kiosken kun er åben når der er aktiviteter i eller omkring hallen som ligger udenfor det "normale ugeprogram", f.eks. stævner, fodboldkampe, opvisninger mv.
I brevet til kioskpasserne skulle det gerne fremgå hvis der er sådanne aktiviteter planlagt. Hvis aktivitetsfelterne i brevet er tomme, så betyder det at der ikke var (!) planlagt noget og at kiosken derfor ikke skal bemandes.
(!) Planlagte aktiviteter kan blive flyttet og der kan forekomme andre ændringer hen ad vejen, så hold øje med kalenderen på disse sider.


Hold øje med kalenderen
Efter som brevene sendes pr. kvartal, så kan der forekomme løbende ændringer/justeringer.
Ændringer til kioskpasserlisten
Hvis der er ændringer til kioskpasserlisten, send venligts besked til kiosken@langskovhallen.dk eller brug formularen på denne side. Men husk nu at skrive afsender...

Tilkaldelisten [listen]
Tilkaldelisten (må KUN bruges i tilfælde af sygdom eller anden uforudset hændelse/aktivitet).
Hvis det er for at bytte en vagt så brug listen for perioden til at finde en som kan bytte.

Aktive kioskpassere [listen]
Her er en liste over aktive kioskpassere. Den bliver desværre kortere og kortere, så hvis du/I kender nogen som har mulighed for at give en hjælpende hånd, så sig endelig til.
Der er muligheder for at blive skrevet op med alle mulige begrænsninger og muligheder, f.eks. "kun lige uger", "kun når Legoland er lukket", "ikke under høsten"


Back to content